Faciliteiten


Fitnessruimte

Revalidatietuin

Rondom het RRR bevindt zich een bijzondere tuin. De tuin is groot en biedt veel ruimte. Daarnaast is een deel van de buitenruimte een revalidatietuin met trappen, tramrails, zand en hellende vlakken, waar cliënten kunnen oefenen. Het aangrenzende Bergse Bos geeft gelegenheid voor langere wandelingen.

Restaurant

Het RRR heeft een eigen keuken waar onze kok dagelijks met verse producten maaltijden bereiden. Maaltijden worden gezamenlijk gebruikt op de verpleegafdeling. Wanneer bezoek in het RRR wil eten, kan zij in het Trefpunt, tegen betaling, een maaltijd bestellen.

Activiteiten

Er worden veel activiteiten georganiseerd, zoals kaarten, zingen, muziek luisteren, handwerken en bloemschikken. Wekelijks is er een protestants-christelijke of rooms-katholieke dienst.

Vervoer

Het RRR beschikt over eigen rolstoelvervoermiddelen. Een bus die geschikt is voor meer dan één rolstoel. Een aangepaste auto die geschikt is voor één rolstoel. Iedereen kan van deze auto gebruik maken. De chauffeur moet, vanwege het veilig bevestigen van een rolstoel in de auto, eerst een instructie volgen.

Pedicure

Nagels van handen en probleemloze voeten knippen de cliënten zelf of de verpleging helpt de cliënten hierbij. De cliënten kunnen gebruik maken van hun eigen pedicure. Een afspraak moet passen binnen uw therapie-afspraken.

Kapsalon

Een dames- en herenkapsalon bevindt zich in de centrale hal. Hierin werken twee verschillende kappers. Zij zijn niet in dienst van het RRR maar huren werkruimte in het RRR. Op maandag en dinsdag zijn ook bezoekers en medewerkers welkom. Via de receptie in de centrale hal kunt u een afspraak maken. De receptie kent de actuele tarieven die de kappers hanteren.

Klachtenregeling

Wanneer u niet tevreden bent, ligt het voor de hand dat u dit bespreekt met degene die hiervoor verantwoordelijk is. U kunt ook contact opnemen met uw EVV’er of de leidinggevende van uw afdeling. Wij zien uw opmerkingen vooral als een kans voor verbetering. Daarnaast is een  vertrouwenspersoon beschikbaar. Via de receptie in de centrale hal (toestel 290) kunt u hiermee een afspraak maken. De vertrouwenspersoon luistert, adviseert en/of bemiddelt.