Reacties van patienten


Kwaliteit staat bij ons voorop! Wie kan dat beter beoordelen dan cliënten en bezoekers. Daarom wordt veel waarde gehecht aan hun mening. Zij kunnen een kaart invullen met een pRRRima idee of verbeteRRRpunt, of aangeven als zij vinden dat iemand of afdeling een stRRRik verdient. Twee keer per jaar worden de beste inzendingen beloond met een dinerbon, Een greep uit de reacties:

"Mijn 90 jarige moeder verblijft sedert een half jaar in het RRR te Rotterdam wegens hartfalen. Zij woonde gedurende 14 jaar alleen en zelfstandig ondanks haar handicaps en wilde nimmer naar een bejaarden of verpleeghuis. Toen ze er plotsklaps mee werd geconfronteerd door hartfalen had ze geen keuze meer gezien haar leeftijd. Na 4 weken van angst mijnerzijds dat ze niet zou kunnen wennen gaf ze mij te kennen dat ze nooit had verwacht dat het zo prettig kon zijn in een verpleeghuis wat een enorme geruststelling voor ons als kinderen is! Ze wordt goed verzorgd en heeft het uitstekend naar haar zin. Alle medewerkers zijn zeer betrokken, lief en geduldig. Nee niets dan lof. Overal in de zorg zal wel eens iets fout gaan daar zijn we mensen voor. Maar hier heeft men niets te klagen".

"Ik ben zeer tevreden over de behandeling en begeleiding die mijn vader tijdens de opname in dit centrum heeft genoten. Vooral een pluim richting de afdeling maatschappelijk werk voor de manier waarop zij mijn vader hebben begeleid bij zijn verwerkingsproblemen en voor de manier waarop zij de gesprekken rondom de voortgang in zijn revalidatie hebben gevoerd".

"Alle lof voor de maaltijden, ze zijn lekker en goed warm. En ook voor de verpleging en verzorging op de afdeling en therapie. Het zijn aardige, positieve mensen, kundig en betrokken!"

"De medewerkers van beide afdelingen zijn zo gemotiveerd, zeker als ze weten dat je graag weer voor 100% wilt functioneren. De benadering en overtuigingskracht met betrekking tot de mogelijkheden die er voor mij zijn, hebben mij geholpen om weer zo ver te komen om naar huis te mogen. Daarna voor drie maanden nazorg via de polikliniek".

"De verzorging: zorgzaam - betrokken en liefdevol!!"

"De keuken: prima!"

"Jullie maken mensen blij. Een hele kunst, veel dank!"

 “Ik vind het bijzonder hoe men in het RRR respecteert en rekening houdt met mijn persoonlijke omstandigheden. Dat verdient een stRRRik!”

“Na een heupoperatie kort na het overlijden van mijn man, ben ik zeer professioneel d.m.v. ergo-, fitness-, fysio- maar ook rouwverwerkingbegeleiding en schoenmaker, enorm goed op weg geholpen zodat ik weer zelfstandig kan functioneren.”

“De zusters hebben mijn moeder zéér goed verzorgd en iets moois gemaakt voor de bruiloft voor haar kleinzoon. Nagels mooi, haar mooi, opgemaakt. Foto gemaakt en op cadeau geplakt. Super!!!”

“De maatschappelijk werkster verdient een grote stRRRik. Goede gesprekken waar ik heel veel aan heb gehad. Er werd ook ruim de tijd voor genomen. Ook voor de algehele verzorging neem ik mijn petje af. Uitstekend! Dankjewel!”

“Een stRRRik voor alle verzorgenden die mijn revalidatie zo prima begeleid hebben. Ik zal jullie missen, het was een heel goede leerzame tijd voor mij. Bedankt.”

“Graag willen mijn man, zus en ik u allen bedanken voor de liefde waarmee mijn moeder door u allen wordt omringd. Jullie verdienen van ons een dikke 10!”

“De gesprekken die ik gevoerd heb met de maatschappelijk werker, zijn voor mij van grote waarde geweest. Haar adviezen waren zeer nuttig en persoonlijk gericht. Ik ben door haar steun op een prettige manier geholpen. Mijn dank hiervoor.”

Websites

U kunt ook uw ervaringen delen op:

www.zorgkaartnederland.nl

www.Kiesbeter.nl